Dela nyhet
Kioskvecka V. 46 (10 nov - 16 nov)
23 okt, 16:32 0 kommentarer
Hej P16 föräldrar!
Nu är det snart dags att bemanna kiosken igen, v46. Jag har lagt ett schema för de timmar kiosken vi behöver bemanna kiosken. Ser du ditt barns namn på schema betyder det att en vårdnadshavare ska ta ett pass i kiosken.
Läs gärna mer om vad som gäller när man ska öppna eller stänga kiosken här eller scrolla ner för en checklista vid öppning och stängning.
Bra att veta:
- ta gärna med (nötfri) hembakat eller frukt. Detta är mycket uppskattat och bra inkomst för klubben. (Skriv gärna en lapp med vad det är, gluten/laktos mm)
- i slutet av dagen ska man ta med pant. Pengarna går till lagkassan
- vi är ansvariga för att fylla på papper i toaletterna och omkläddningsrummen, men inte städa
- tömma papperskorgar
- göra rent kiosken när vi stänger.
- stäningspasset kan börja städa efter andra halvleken börjar
- är det lugnt I kiosken kan du förbereda toast och lägga i frysen för passet dagen efter
Tisdag 11 November
18.45 - 21.45 Valle & Adrian
Onsdag 12 November
19.30 – 22.30 Arwid & Julius
Lördag 15 November
12.15 – 15.15 Angus & Henry
15.00 – 17.30 Vince (förväntas vara lugnt mellan 15.30-16.30)
16.30 – 19.45 Sigge
17.15 – 20.40 Ebbe
18.30 – 20.40 Daniel (Mirjam)
Söndag 16 November
13.00 – 16.15 Melvin & Loui
16.15-19.30 Joel & Dylan
17.30 – 19.30 Daniel (Mirjam)
Kan ni inte tiden ni är tilldelade? Försök byta själv och informera mig om ändringar i schemat. Ring mig om ni har frågor: 070-3100034
Hälsningar
Mirjam
Att starta upp caféet
- I en liten nyckelbox finns nyckeln för att komma in i förråden och kansliet. Nollställ koden och se till att nyckeln hängs tillbaka.
- I vänstra förrådet finns en knippa med nycklar till jalusien, glassboxen och torky-hållarna.
- Lämna ut nyckel till domare och gästande lag. Se instruktion i vänstra förrådet. Inhämta exv körkort i pant för gästande lag.
- Hembakat tas med när det är matchdag (INGA NÖTTER). Frukt välkomnas.
- Koka kaffe och fyll på vit kanna med mjölk och ta fram te, socker, skedar.
- Lägg upp hembakt på fat med tårtunderlägg under.
- Ta fram godis etc, samt drickor och festisar för att visa sortimentet. Ta fram prislista samt swishnummer.
- Ta fram vagn (från kansliet) om extra bänkutrymme behövs för exempelvis kaffetermos, mjölk och muggar.
- Fyll på dricka och se till att det alltid finns toast förberett och infryst. Förbered och lägg in i samma brödförpackning och frys in. Vissa bara med ost, de andra med ost och skinka. Använd upp all skinka i ett öppnat paket. Märk påsarna med datum på frysetiketterna samt vad de innehåller (finns i blå mapphållaren i vänstra förrådet).
- Varje lag har en kod till kassan. Starta kassan och välj ditt lags cafeéansvarig och den tillhörande koden.
- Tips! Vid kö för toast - använd nummerlappar (finns i vänstra förrådet)
Att stänga caféet
Börja stängningen i tid, så att ni är klara när lagen är redo att lämna hallen.
- Rengör kaffetermos, mjölkkanna, toastjärnet och korvvärmaren.
- Överblivna bakverk söndag kväll, säljs billigt, alt skänkes eller tas med hem. Vi sparar inte bakverk i frysen eller i kylen när helgen är slut.
- Plocka in godis och drickor på avsedd namnad plats.
- Ta in prislista och swishnummer
- Torka av alla ytor i köket samt golv i och runt om cafét och förråden.
- Torka av alla ståplatsytorna längs med planen, samt borden i cafédelen.
- Töm alla soptunnor runt planen, i omklädningsrummet, och vid kiosken. Samla ihop och ta hand om panten. Låt inte säckarna stå på vanliga golvet då de kan läcka och betonggovet är känsligt. Ställ istället panten temporärt i städrummet där golvet är mer tåligt. Ta med säckarna och panta. Observera att pantkärl för tömning finns även omklädningsrum 1. Panten tillfaller laget.
- Samla alla sopor och släng i soprummet (dörr på utsidan, nedanför rampen).
- Töm alla papperskorgar, i hallen, på toaletterna och i omklädningsrummen.
- Töm de två kärlen för matavfall och sätt i nya papperspåsarna. Matavfallet ska läggas i ett brunt kärl i soprummet.
- Se till att allt godis, chips etc är inplockat när matchen är slut, så att ni hinner klart med stängningen av cafét tills det att lagets tränare lämnar.
- Lås glassbox med separat lås, samt drickeskylarna (tryck in låsen).
- Kontrollera att timrar är avstängda och dra sen ner jalusien. Häng in nyckelknippan och nollställ.
- Om något är på väg att ta slut, så skriv upp och meddela oss caféansvariga.
- Larma gör lagledare för det lag som haft den sista aktiviteten i hallen